Våre Aktiviteter
I Fjell Røde Kors har vi følgende aktiviteter: Hjelepkorps, Besøkstjeneste, Besøkstjeneste 1 til 1, Våketjeneste, og Vennefamilie.


Vi har mulighet til å kunne utvide tilbudet, så ta kontakt med oss, og du har ideer, eller det er en aktivitet du ønsker å starte.

Vi trenger flere frivillige.

Fjell Røde Kors trenger flere frivillige, både til eksisterende aktiviteter, og nye aktiviteter. Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer info.VIL DU BLI VENNEFAMILIE?

Røde Kors og EM-tiltaket i Fjell Kommune samarbeider om aktiviteten vennefamilie. På Sotra er det bosatt 16 enslige mindreårige flyktninger, gutter mellom 16 og 19 år. Mange av disse guttene er så heldige å ha fått seg en god vennefamilie, men noen savner fremdeles en familie å være sammen med.

Å være enslig mindreårig flyktning i Norge kan være vanskelig. Mange av ungdommene savner familiær kontakt med trygge voksne. For eksempel noen å komme hjem på besøk til, noen spise middag hos, noen å gå på kino sammen med, noen å spørre til råds om ting de lurer på. En familie som bryr seg om dem.

Er du en vanlig familie, aleneforelder, et eldre par, bestefar/bestemor, ungt samboerpar eller rett og slett et medmenneske? Da håper vi du vil vurdere å bli vennefamilie!

Ta kontakt med aktivitetskoordinator, Jane Torsvoll, tlf 94806889 / mail jane.torsvoll@outlook.com, eller meld deg til Røde Kors - https://www.rodekors.no/bli-frivillig/

Fjell Røde Kors,                                                                           Telefon: 56336980

Postboks 72,                                                                                Web: www.fjellrk.no

5341 Straume                                                                              E-post: post@fjellrk.no


Org. nr: 994196375